Welcome to MyBot

Register now to gain access to all of our forums and to download the latest version of MyBot for Clash of Clans. Once registered, you will be able to download our FREE bot.

  • Announcements

    • Fliegerfaust

      Malicious and Banned Links   10/09/2016

      Please be careful of downloading ANY LINKS that are not originating from a MyBot.Run URL or another trusted URL (such as apkmirror.com, bluestacks, memu, xda-developers, etc).   We have banned ALL telegram links and other verified malicious links we have come across already. Users attempting to do this or get around this ban will be banned permanently.   Please report ANY suspicious links to MyBot Staff or pm me directly
    • monkeyhunter

      MyBot.run V7.2.2 RELEASED! Working with SC May 22 game update!   07/08/2017

      MyBot.run continues the legacy again with release of V7.2.2!!   This release supports the May 22 SC game update, and has some new features hidden inside as well   Get your copy in thread below!!      

cat

Senior Member
  • Content count

    170
  • Avg. Content Per Day

    0.3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

55 Excellent

2 Followers

  1. I think this issue is somehow tied to bluestacks, i switched over to memu was much faster....
  2. The Fast donation feature you had in previous releases, it was able to donate to multiple people in one pass instead of closing/reopening the chat window.... You can't put the feature back in?
  3. Can you make the bot donate fast like you used to do in previous versions? Have it skip all the OCR checking? You have values that I don't see being used ; samm0d $bJustMakeDonate = True
  4. I did a screen share today with @cosote for an hour+ and he has identified the root cause and has a solution that should be in the next release
  5. You might not want that video shared publicly.
  6. there are multiple threads about this same exact problem dating back many months.... I have yet to see a consistent solution provided. Here is the same problem going all the way back 12 months, but even the solution provided then doesn't work for me. @cosote - Help!!!
  7. I'm still experiencing the problem [11:31:33 PM] Failed to Verify Troop Minion Position or Failed to Drag Successfully I upgraded to 7.1.4 and on the very first run had problem, restarted machine, same problem. Without restarting/clsoing bs i loaded 7.1.2 and it worked flawless
  8. I don't think a solution has been found/given yet.
  9. @monkeyhunter I'm sorry but I don't understand your question around that specific drop? Shouldn't that line you pasted just drop the warden, and activate it several lines down if another drop is used? What we are seeing is the warden is being dropped and activated immediately. my csv looks like DROP |A |1 |1 |warden |0 |0 | | | DROP |A |2 |1 |king |0 |0 | | |l ... queen/castle/other troops etc... ... ... WAIT |2000-2002 | | | | | | | | DROP |A |1 |1 |warden |0 |0 |50 | | Problem we observer is sometimes the warden gets activated regardless of the delays or troops between it
  10. I have seen the same problem multiple times. I have no debug information as it appears to be very random. "I suspect" it is tied to the CSV When I use certain CSV files it works fine, but If i put others it activates immediately, even if I place waits in between the drop lines. @monkeyhunter I'll turn on debugging and try to capture more solid facts.
  11. This solution does not work for me, any other suggestions?
  12. Most definitely not dedicated to bot only, and the only fan to spin up is the video card fan... and that when i'm streaming videos, plenty of other programs running and actually even vmware running tiny7 under win10. Maybe your fans are dirty, in the past I've seen mine spin up and never cool down until I blew them out with air. Also disabling speedstep and allowing the CPU to run at 100% all the time helped. Must be like hunter said, difference in video cards.
  13. i'm having same problem, any solution?
  14. Hmm something doesn't sound right. You have a core i7/8gb/ssd drive and your experiencing lag? I'm using a much slower/older laptop and experience zero lag using win10 & BS + 2 vmware's of tiny7 running BS (3 bots at once)
  15. PM's should have been sent. It's a start of a new season so we are looking for new quality staff. Please shoot me a PM if your interested and we'll get you invited & promoted. Thanks!