Jump to content
  • Announcements

    • Fliegerfaust

      Malicious and Banned Links   10/09/2016

      Please be careful of downloading ANY LINKS that are not originating from a MyBot.Run URL or another trusted URL (such as apkmirror.com, bluestacks, memu, xda-developers, etc).   We have banned ALL telegram links and other verified malicious links we have come across already. Users attempting to do this or get around this ban will be banned permanently.   Please report ANY suspicious links to MyBot Staff or pm me directly
    • monkeyhunter

      MyBot.run V7.3.1 RELEASED!   11/03/2017

      MyBot.run continues the legacy again with release of V7.3.1!!   This release supports the May 22 SC game update & August 4th Graphic Update, and has some new features hidden inside as well   Get your copy in thread below!!   Click here to get to the release thread MyBot.run v7.3.1 Release

330d

Junior Member
  • Content count

    24
  • Avg. Content Per Day

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About 330d

  1. my bs also got the same problem, also installed new google game and previous coc version it just doesnt work. Tried memu and it works like a charm also a bit faster and less errors than bs (got an old system). For me never bs anymore
  2. @kimmo88 I tried to start bs first but it doesnt work. Tried everything, reinstalled the videodrivers, framework .net, another screen resolution, hiding the taskbar nothing works untill I found this thread: That was the solution The bot still keep saying my BlueStacks2 unsupported render mode 2/unsupported Graphics Engine / Render Mode, using DirectX/WinAPI. But it does keep attacking!
  3. BlueStacks2 unknown render mode 2

    Ive installed that version, but it doesnt work. @badboy393 do you fixed that problem? my system also keep telling me unsupported render mode
  4. Bluestacks problem Ive recently reinstalled my pc and since then mybot doesnt running smoothly. I've tried BlueStacks 2.0.2.5623 Mod Rooted and BlueStacks 2.5.43.8001 - Rooted, but mybot 7.2.4 keep telling me bluestacks unsupporter render mode, sometimes it does attack but mostly not. Is it my graphiccard driverproblem? I've an Ati Radeon HD5570, installed the latest Catalyst driver package, furhter installed .NET framework 4.5 and Microsoft Visual Redistributable x86 x64. logs:
×