Jump to content
  • Announcements

    • Fliegerfaust

      Malicious and Banned Links   10/09/2016

      Please be careful of downloading ANY LINKS that are not originating from a MyBot.Run URL or another trusted URL (such as apkmirror.com, bluestacks, memu, xda-developers, etc).   We have banned ALL telegram links and other verified malicious links we have come across already. Users attempting to do this or get around this ban will be banned permanently.   Please report ANY suspicious links to MyBot Staff or pm me directly
    • monkeyhunter

      MyBot.run V7.3.4 RELEASED!   12/11/2017

      MyBot.run continues the legacy again with release of V7.3.4!!   This release supports the May 22 SC game update & August 4th Graphic Update, and has some new features hidden inside as well   Get your copy in thread below!!   Click here to get to the release thread MyBot.run v7.3.4 Release

mrbill

Member
  • Content count

    75
  • Avg. Content Per Day

    0.1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

12 Good

About mrbill

  1. Is your army ready for battle? No not yet!

    I also have the train loop problem. I use NOX 5.2.1.0 and BOT 7.3.2 b5 What I have discovered is when I use multiple bots, the first one I start works fine and the others get stuck in the train loop. I have 4 NOX sessions, it doesn't matter which one I run first, only the first one I start runs correctly. The first one knows the army size and starts the attack when it gets over my 98% setting. The other NOX sessions cannot read the army size or troops trained so it loops in train. I'll capture the .ini and log and post it here. here are the files: bad train loop https://expirebox.com/download/bceb0ee23cdc1c5a4ce24a09b6a8c926.html good train loop https://expirebox.com/download/0123b6e80b09f8b19f083db83abd2159.html config.ini https://expirebox.com/download/ca3a4abb4c59d5a563241d01dfce7f2e.html
×