Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'v7.8.4'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussions
    • Official Releases
    • Official Announcements
    • The "How To" Guides
  • MyBot Discussions
    • Bot General Discussion
    • Help & Support
    • Emulator Discussion & Support
    • Community Code MODifications
    • Bug Reporting
    • Bot Suggestions
    • Forums Suggestions / Issues / Appeals
    • Foreign Forums
  • Sharing Forums
  • The Lounge
    • Off Topic
    • Clan Recruitment
    • Introduce Yourself
    • Graphics Showcase

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Skype


AIM


WhatsApp


Kik


Website URL


Location


Interests


My Town Hall Level(s):


My number of bots setup:

 
or  

Botting since:

Between and

Found 4 results

  1. --------------------------- AutoIt Error --------------------------- Line 41 (File "path-to-mbr-folder\MyBot-MBR_v7.8.4\COCBot\functions\Village\chkShieldStatus.au3"): If _DateIsValid($g_asShieldStatus[2]) Then If _DateIsValid($g_asShieldStatus^ ERROR Error: Subscript used on non-accessible variable. --------------------------- OK --------------------------- is the above error safe to ignore and just a glitch? because this has never happened before to me and i searched the forums with no result
  2. @MikeDMy Bot v7.8.4 SP1 (nox) When Bot starting at Builder Base,The zoom out no clearly while the boat hide at resource bar ,the bot always restart the game,still the same error. At the end i zoom out manual the bot work again.
  3. I have just downloaded the new version of the bot and when setting it up I foun out that the Request Tab was Glitched and didn't allow me to properly select the Troops I wanted (Image Below)
  4. so basically on line 702 and 703 of MyBot-MBR_v7.8.4\COCBot\functions\Village\Clan Games\ClanGames.au3 there was a mistake where the edrag and lava troops got swapped so instead of: ["Lava", "ElectroDragon", 10, 2, 1], _ ; Earn 2-4 Stars from Multiplayer Battles using 2 Electro Dragon |3h-8h |40-300 ["Edrag", "Lavahound", 9, 3, 1]] ; Earn 2-5 Stars from Multiplayer Battles using 3 Lava Hounds |3h-8h |40-100 it should be: ["Edrag", "ElectroDragon", 10, 2, 1], _ ; Earn 2-4 Stars from Multiplayer Battles using 2 Electro Dragon |3h-8h |40-300 ["Lava", "Lavahound", 9, 3, 1]] ; Earn 2-5 Stars from Multiplayer Battles using 3 Lava Hounds |3h-8h |40-100
×
×
  • Create New...