Jump to content
Sign in to follow this  
afreecorn

Boosting Barracks Confuses Bot??

Recommended Posts

Bot work great until I boost barracks (manually or with bot boost option) it will then make barch army and then delete everything then make 20 arch per barrack, only does it when boosted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bot work great until I boost barracks (manually or with bot boost option) it will then make barch army and then delete everything then make 20 arch per barrack' date=' only does it when boosted.

[/quote']

try to use the latest version 4.1 its already released

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is happening from the very beginning not many threads around maybe because people don't notice it, BUT it should happen only few times after that it will train full troops

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine stays doing only 20 troops the whole time, just finished a 2 hr boost and it did 9 attacks, usually get 6 in a non boosted session, so boosting still doesnt work. Is anybody else having this problem??

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am facing the same problem in 4.1 aswell.

This thread is prefixed as [sOLVED] while its actually not SOLVED !!

I request the MODS to please fix this. Its buggy for every another Booster.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will  reproduce the bug ' date=' if is simple to fix I will put here the file.

[/quote']

Thanx mate. Waiting eagerly for the fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...