Jump to content

Recommended Posts

  • 1 month later...

same problem, hope anyone can help us....

 

Windows 10 64 Bit

RX 5600 XT // Ryzen 5 3600 // 16 GB Ram

 

The bot doesn't spit out any error, it just keeps writing exiting in 2 minutes bla bla bla

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
On 9/4/2021 at 11:22, uaeten dijo:

Work fine with me in 2 pc , check ur setting 👌

how you make it work? im using scripted attacks with light spell selected and tried giwizap and it doest not use them, please explain how to activate this..

Link to post
Share on other sites
8 hours ago, DrHdez said:

how you make it work? im using scripted attacks with light spell selected and tried giwizap and it doest not use them, please explain how to activate this..

Just switch from script to smart farm 

Link to post
Share on other sites
18 hours ago, DrHdez said:

how you make it work? im using scripted attacks with light spell selected and tried giwizap and it doest not use them, please explain how to activate this..

If running CSV attack script, enable the debug variables as shown in the "How to" for CSV attack files.

Then you get more information on why/who your lightning spells are not working.

If you need more information, look in "How To" Thread index for a master list of forum help files.

 

MyBot.Run is like a buffet restaurant.  No one leads you by hand to where you find food.

You have to look around to find all the cool stuff.  🙂

 

Good Luck.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...