Jump to content

Recommended Posts

I've tried updating my COC app on my memu instances and its just clocking.  I've deleted the app and tried reinstalling, clocking.  I've even updated on my android and SendAnywhere to my laptop and installed apk and it "installs" and just disappears!  WTH is going on? 

 

image.thumb.png.a0767bcdbb632372c6b71177acc0f22e.png

Edited by Atom5plitter
pic
Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, Tepask said:

I'm using the nox emulator
It's working perfectly!

Ha, I just downloaded Nox before I saw this and I concur, it works on this emulator.  But, I've gotten used to memu already I'd rather not start all over again.  ARGH! 

 

Ya something is wrong with memu for sure it won't download anything just clocks 

 

6RjEeVg.png

Edited by Atom5plitter
Link to post
Share on other sites

go to apkmirror.com and search clash of clans, there's 4 Variats. 

choose the first one armeabi-v7a and download, then drag your clash of clans apk to memeu emulator and it will work.

 

If you don't have a google play store, use this trick and it's working even i use my android phone. 

 

If u are curious and asking what is Armv7 it's your cpu architecture (armeabi-v7a). 

 

click this link below to download this variant:

 

com.supercell.clashofclans_13.576.7-1277_minAPI16(armeabi-v7a)(nodpi)_apkmirror.com.apk

Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, bayraad said:

go to apkmirror.com and search clash of clans, there's 4 Variats. 

choose the first one armeabi-v7a and download, then drag your clash of clans apk to memeu emulator and it will work.

 

If you don't have a google play store, use this trick and it's working even i use my android phone. 

 

If u are curious and asking what is Armv7 it's your cpu architecture (armeabi-v7a). 

 

click this link below to download this variant:

 

com.supercell.clashofclans_13.576.7-1277_minAPI16(armeabi-v7a)(nodpi)_apkmirror.com.apk

thanks for the insight man.  I ended up deleting all my instance and starting all over again.  Sadly, the new instances are having a problem being detected AGAIN:: 

 

n9GGntB.png

Link to post
Share on other sites

you need to edit your config.ini in your Bot profile folder.

 

Profiles--> MyVillage and dual click  config.ini file.

There are many line inthis file but mine is line 26.

 

when you see bellow line. 

 

instance=MEmu_(the number of your instance like MEmu_1 or MEmu_2) e.tc, Then change to

MEmu with out any brackets and numbers  1 or 2 or 7 etc. and It's done.

 

like this one  Instance=MEmu and save it.

Note: first close the bot to work properly.

Edited by bayraad
Link to post
Share on other sites
On 10/12/2020 at 2:06 PM, bayraad said:

you need to edit your config.ini in your Bot profile folder.

 

Profiles--> MyVillage and dual click  config.ini file.

There are many line inthis file but mine is line 26.

 

when you see bellow line. 

 

instance=MEmu_(the number of your instance like MEmu_1 or MEmu_2) e.tc, Then change to

MEmu with out any brackets and numbers  1 or 2 or 7 etc. and It's done.

 

like this one  Instance=MEmu and save it.

Note: first close the bot to work properly.

Great!  that's what I was looking for. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...