Jump to content

MyBot esta lento para movimentar na tela


Recommended Posts

Boa tarde, 

 

Depois dessa versao 7.8.5, o meu MyBot esta lento quando arrasto para posicionar ele na tela do computador. Com o emulador (se ele estiver separado do mybot) nao acontece o mesmo, somente a tela do mybot. Alguem saberia me dizer porque isso esta acontecendo?

 

Obrigado!

Link to post
Share on other sites

English only at help and support área, btw...

 

Hmmmm, foi feita algumas atualizações e isso pode ter afetado o desempenho do programa, a situação persiste se os processos do bot estiverem pausados ou parados? (Sem apertar start no bot)

 

Qualquer coisa dá uma detalhada melhor aí se possível, não ficou muito claro mas acho que você fala da opção que torna o emulador e o bot uma única janela

 

se ainda insistir na área Help and Support, descrever o problema em inglês, com prints e logs se possível.

Edited by Rafaela Santos
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

This happens even with the bot stopped (even if I don't press start).

 

I refer to the function of dragging the game window when it is not maximized to fit more than one program on the computer screen, for example. When you hold the mouse at the top of the screen and drag. At this time I see that the mybot screen is slow. When I stop moving the screen, it still keeps moving slowly and stops only after a while.

 

... and I'm sorry for the Portuguese at the beginning! xD

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...