Jump to content
Sign in to follow this  
swanny65

IMGLOC USE NOT ALLOWED IN COPYCATS

Recommended Posts

Hi 

 

Running version 7.8.2 i have starting receiving the above copycat message. I quick search on here found the link below (there are others) and the error appears to have been fixed with version 7... I am running windows 7.

 

https://mybot.run/forums/index.php?/topic/26394-64-bug-detected-unauthorized-or-illegal-use-of-mybotrun-copyrighted-software-see-post-3-for-latest-dll/&tab=comments

 

Can not find a fix. Have reinstalled but the error message still pops up but not all the time. Sometime immediately the bot loads other time i can get in up to 6 bot attacks.

 

Any ideas why it has suddenly appeared ?  

Share this post


Link to post
Share on other sites

 i had not got transparency enabled on win 7 - looks to be fixed as i followed the instructions at the end of this thread. User error not program error (i hope)

Edited by swanny65

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...