Jump to content
Sign in to follow this  
mondster

Legend League not attacking with 7.7.8

Recommended Posts

Legend League not attacking with 7.7.8

tried to push to legend but its not attacking, error i got is could not locate attack button. already upgraded to 7.7.8

 

[8:13:46 AM] Trying to locate Main Screen
[8:13:50 AM] Main Screen located
[8:13:51 AM] Entering Clan Games...
[8:13:51 AM] Caravan not available
[8:13:51 AM] Going to Attack
[8:14:00 AM] Couldn't find the Confirm Attack Button!
[8:14:01 AM] =====================================================
[8:14:01 AM] Aim: [G]:      0 [E]:      0 [D]:    0 for: Dead Base
[8:14:01 AM] Aim: [G]:      0 [E]:      0 [D]:    0 for: Live Base
[8:14:01 AM] =====================================================
[8:14:47 AM] Trying to locate Main Screen

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, mondster said:

Legend League not attacking with 7.7.8

tried to push to legend but its not attacking, error i got is could not locate attack button. already upgraded to 7.7.8

 

[8:13:46 AM] Trying to locate Main Screen
[8:13:50 AM] Main Screen located
[8:13:51 AM] Entering Clan Games...
[8:13:51 AM] Caravan not available
[8:13:51 AM] Going to Attack
[8:14:00 AM] Couldn't find the Confirm Attack Button!
[8:14:01 AM] =====================================================
[8:14:01 AM] Aim: [G]:      0 [E]:      0 [D]:    0 for: Dead Base
[8:14:01 AM] Aim: [G]:      0 [E]:      0 [D]:    0 for: Live Base
[8:14:01 AM] =====================================================
[8:14:47 AM] Trying to locate Main Screen

 

Restarting bot/pc worked for me. Also don't bot in legends, SC *probably* more focused on banning there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you upgraded from 7.7.7 to 7.7.8 it wont work, I found you have to do a clean install. Just open file explorer and select MYBot folder and add .sav to MyBot folder and rename, create new MyBot folder and copy or uninstall the new files there. Start MyBot.exe, once started and confirmed manually locate all buildings and hero's ie. TH,CC,BK,AQ,GW & Lab. Save in bot profiles. Unfortunately you will have to go through and update all troop, Spell & attack settings manually. When finished close MyBot and re-start it should work.

 

I have 10 of my 16 accounts currently working in Legend League.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...