Jump to content
MrVolts

Cannot copy shared_prefs error message

Recommended Posts

Cannot copy shared_prefs error message

23wuo05.jpg

Hey I've been botting for a few months and needed to update the bot to the newest April update 2019 (MyBot v7.7.4) and had this issue botting 3 accounts using the handy Selectbot programme in order to run them simultaneously, I have tried to do the usual being restarting computer and reinstalling everything on two computers, but keep getting this annoying error meaning I go back to the tutorial and have to put in my supercell id again every time I want to start the bot then maybe an hour later it happens again meaning a lot of work for nothing.

 

If someone could tell me what the problem and the solution is it would really help as have wasted hours figuring it out, with no results, thanks a lot if you do help as its probably a dumb mistake as usual! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is your problem:

And it has already been fixed to the next version.

You can bypass this problem if you read the topic above.

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for quick reply i'll look

Yup... that was easy just remove the space in the profile name was a "dumb mistake"

Edited by MrVolts

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/10/2019 at 10:17 AM, MrVolts said:

Thanks for quick reply i'll look

Yup... that was easy just remove the space in the profile name was a "dumb mistake"

Sure.


Closed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×