Jump to content
vyrusthemofo

Bot autocloses after opening

Recommended Posts

vor 11 Minuten schrieb mitzu2250:

Are you already running 2 bots when starting this one? 

no i checked task manager and there is no mybot instances open.

i already started re downloading the bot, but nothing happens

 

Edited by vyrusthemofo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wired... when the bot closes normally (no crash or so) it logs that, but last log line is just:
2: D [2019-03-15 19:08:02.080] MyBot.run launch time 43188 ms.

Can you check your windows event log of that time?

It could be crash of the dot net dll...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
vor 5 Minuten schrieb cosote:

Wired... when the bot closes normally (no crash or so) it logs that, but last log line is just:
2: D [2019-03-15 19:08:02.080] MyBot.run launch time 43188 ms.

Can you check your windows event log of that time?

It could be crash of the dot net dll...

 

image.thumb.png.f9400490a591ef8f69dac755ba7a0718.pngimage.thumb.png.1ea94a7111c1239a79c78b3d027e2657.png

 

image.thumb.png.7666feef94746f131d0640850ec851a2.png

 

here is also a gif (25 sec) of the problem

i8OjTO.gif

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, looks like an dot net dll issue... does this file exist: lib\Newtonsoft.Json.dll ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×