Jump to content

Recommended Posts

bug

[17:33:56] Nox window resize didn't work, screen is 1166 x 729
[17:33:59] Nox window resize didn't work, screen is 1166 x 729
[17:34:00] Nox window resize didn't work, screen is 1196 x 748
[17:34:02] Nox window resize didn't work, screen is 1174 x 734
[17:34:02] Nox window resize didn't work, screen is 1171 x 732
[17:34:03] Nox window resize didn't work, screen is 1171 x 732
[17:34:13] File not found: C:\Users\ZQuen\Nox_share\C6506233D8D7540CA39BD5C50BC68BAC7B9D274C
[17:34:19] Waiting for shared folder to get mounted...
[17:37:48] Nox cannot use ADB on shared folder, "(/mnt/shared/Other|/mnt/shell/emulated/0/Download/other|/mnt/shell/emulated/0/Others)" not found
[17:38:01] File not found: C:\Users\ZQuen\Nox_share\C6506233D8D7540CA39BD5C50BC68BAC7B9D274C

[17:38:09] Waiting for shared folder to get mounted...
Help me pls =)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have been getting the same error on Nox 6.2.6.1. 

Seems to be related to SCid ot something.

 

I had been getting this error:

Quote

2: L [2019-02-11 10:16:49.733] Waiting for Main Screen
2: D [2019-02-11 10:16:53.113] $g_sAndroidGamePackage: com.supercell.clashofclans
2: D [2019-02-11 10:16:53.113] GetAndroidProcessPID StdOut :u0_a34    4565  165   1021736 99872 20    0     0     0     ffffffff b770635b S com.supercell.clashofclans
2: D [2019-02-11 10:16:53.204] checkObstacles: Found Black Android Screen
2: D [2019-02-11 10:16:53.204] check Log in with Supercell ID login by Clicks
2: D [2019-02-11 10:16:53.224] Log in with Supercell ID boot screen not verified for login
2: D [2019-02-11 10:16:53.225] check Log in with Supercell ID login by shared_prefs
2: D [2019-02-11 10:16:53.247] Log in with Supercell ID boot screen not verified
2: D [2019-02-11 10:16:56.274] Waiting for DLL async function FindTile ...
2: D [2019-02-11 10:16:56.731] $g_sAndroidGamePackage: com.supercell.clashofclans

 

and I tried to untick SCid.

Then this error started happen.

 

Haven't been able to fix it yet.

 

LE: Added my log: https://pastebin.com/HM0LMPtN

I was able to fix it by launching CoC manually then starting the bot.

However, I'm not sure what will happen when the bot will exit the game.

Edited by mitzu2250

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×