Jump to content
Sign in to follow this  
zultan

freeze spell not available due to full queue... but it´s not full

Recommended Posts

freeze spell not available due to full queue... but it´s not full

Hello everyone. another bug to report. 

 

the first army is complete.  the bot is training the queue as Always but it says that the queue is full but it´s not

 

so it keeps on removing the 4 rages and then says that can´t train the three freeze because the queue is full but it´s not

 

i don´t know if i explained clearly my problem.  do you have any suggestion?

 

the very strange thing is that if you reboot the bot it works fine for a while (a random time can be long or short) then it gets stuck...

 

thank you so much :thumbsup: 

 

 

ops i forgot to say that the bot version is the official 7.6.5 and the emulator bluestacks 2

army settings.JPG

not full queue.JPG

issue.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think the cause is due to the memory of the emulator, asking to change >= 768 for emulator memory

Edited by NguyenAnhHD

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, NguyenAnhHD said:

I think the cause is due to the memory of the emulator, asking to change >= 768 for emulator memory

thank you for your reply.

 

so what should i do? :hmm:

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, tclay said:

I have the same issue. i am running 7.6.6 and bluestacks 2. still not working properly.

 

Did you do what NguyenAnhHD recommended?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×