Jump to content

Recommended Posts

  • Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

*** First of All *** Show Your Appreciation to Us: Click On ( or just get out of here )   . . . Thanks to All MyBot Team . . . Release: MyBot 7.

UPDATE ADMINN... YOUR SLEPING  ??

Released: MyBot 7.8.1 Light [r01] + QuickTrain ( With DEB ) DoubleTrain ( for Siege Machines ) CCWT - Max LogOut Time ( Support Legend Leagle ) DRTRT - Don't retype text when

Posted Images

vor 8 Stunden schrieb uaeten:

Delete bot start with new one chose shared prefs to switch the accounts , UN check smart switch will work 100% .

if not use official bot , wish u good luck 

 

Well, sometimes the easiest way is the best. I figured i didnt need smart switching which mainly caused the problem. It seems that if the bot does LOTS of "next"s on village search and therefore the timers for trained armies on other accounts go up, he gets confused where to go next and simply takes the one with the least lost time. e.g. 2 account were passive and had timers for -20 min. and -180 min., the bot chooses the account with -20 min.
In that case, the cycle between 4 accounts stops and just goes on for 2 accounts.

 

But unticking "smart switch" will force the bot to go the cycle STRAIGHT through - what i needed. Dunno why i checked smart switch, it has no benefits for me.

 

Edit: One thing: Why does the bot sometimes doubletrain the army even if I unticked it?

Edited by Norist
Link to post
Share on other sites
On 9/18/2020 at 8:57 PM, Norist said:

 

Well, sometimes the easiest way is the best. I figured i didnt need smart switching which mainly caused the problem. It seems that if the bot does LOTS of "next"s on village search and therefore the timers for trained armies on other accounts go up, he gets confused where to go next and simply takes the one with the least lost time. e.g. 2 account were passive and had timers for -20 min. and -180 min., the bot chooses the account with -20 min.
In that case, the cycle between 4 accounts stops and just goes on for 2 accounts.

 

But unticking "smart switch" will force the bot to go the cycle STRAIGHT through - what i needed. Dunno why i checked smart switch, it has no benefits for me.

 

Edit: One thing: Why does the bot sometimes doubletrain the army even if I unticked it?

Exactly, 

have u seen any changes in this bot than 7.8.5 specially in switching speeds? I don’t , I am using this bot hopping to figure any thing might speed accounts switching cues using 8 accounts in legend league any help 🙈😍

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, AleBar said:

Bot cannot find Main screen due to recent update. Trees outside the village are in brown colour now. May be this is the reason. Hope to get advice or get the hotfix. Any ideas?

Does not effect bot , working fine with me

Link to post
Share on other sites

Released: MyBot 7.8.6 Light [r01]

+

QuickTrain ( With DEB )

DoubleTrain ( for Siege Machines )

CCWT - Max LogOut Time ( Support Legend Leagle )

+

BB Attack Loop (While in Boost Mode)

 

 

 


 

 

WARNING: 

The use of any "BOT" will result in a BAN.

Use at your own risk!

 

 

 

 

 

DownLoad ( Revision 7.8.6 Light [r01] )

Official Edition Based

 

MyBot 7.8.x.r_xx ( Newest )

 

 

 

Enjoy it ✌️

 

 

 

1 hora atrás, Jocaga disse:

New version 7.8.6!!!! up up up, good work team mybot

 

Done

  • Like 2
Link to post
Share on other sites
  • ChacalGyn changed the title to Official MyBot 7.8.8 [r02] Light MOD++

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...