Jump to content
.Elysium.

Archer Queen Ability not activating with v7.6 update

Recommended Posts

Bot: v7.6

Memu: 5.2.3

Archer Queen Ability not activating with v7.6 update

As the title says, after I have updated to v7.6 the archer queen's ability will not auto activate on either one of my accounts. Barb king's ability activates perfectly fine, however the archer queen's will not.

I have also created new profiles with the v7.6 update. Under Attack Plan > Search and Attack > Attack: I have Auto activate (red zone) enabled. Are there any other settings I should check or troubleshoot?

Edited by BlackHawk6497
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, BlackHawk6497 said:

Archer Queen Ability not activating with v7.6 update

As the title says, after I have updated to v7.6 the archer queen's ability will not auto activate on either one of my accounts. Barb king's ability activates perfectly fine, however the archer queen's will not.

I have also created new profiles with the v7.6 update. Under Attack Plan > Search and Attack > Attack: I have Auto activate (red zone) enabled. Are there any other settings I should check or troubleshoot?

 

I think I have same issue...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm using SmartFarm and it's working perfectly the skill of the two heroes.
It might be interesting for you to provide the debug

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago rbrt sa:

I'm using SmartFarm and it's working perfectly the skill of the two heroes.
It might be interesting for you to provide the debug

Is smartfarm a setting you have to toggle?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i just had same problem for past day..

 

ARCHER QUEEN ABILITY NOT WORKING DUE TO SIEGE OPTION IN SCRIPTED ATTACK

i have 5 accounts using different emulators and same official bot..  the old bot works but the new recent bot

with the siege option is affecting my queen ability all the time (wont activate) i actually

see the queen ability on the menu page text being used when the siege option switches.

i don't know how to upload and debug.. but that is the problem.. siege option change and queen ability activation are related bug..

 

letting you know where the problem is.  on the new bot.. happens when using scripted csv  like zecks and others...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×