Jump to content
Sign in to follow this  
BugDoMilenio

Training error! Bug

Recommended Posts

Go to your Config file under profile folder [config.ini]:

 

See the line :

adb.click.enabled=0

 

Change to 1 and reboot the bot please. If 1 change it to 0

 

Edited by MAJPA

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, bishbish20053 said:

download older memu version...

 

He recommended 3.6.9

the same problem with 3.6.9

8 hours ago, bishbish20053 said:

download older memu version...

 

He recommended 3.6.9

already downloaded ,,3.6.9 ,,  still training 10 troops and then restarts the Memu

10 hours ago, bishbish20053 said:

download older memu version...

 

He recommended 3.6.9

[3:00:53 PM] DEBUG | ERROR on GetOCRCurrent
[3:01:04 PM] Failed to Verify Troop Giant Position or Failed to Drag Successfully
[3:01:40 PM] Cannot find Army Window...
[3:01:45 PM] Trying to locate Main Screen
 

3 hours ago, MAJPA said:

Go to your Config file under profile folder [config.ini]:

 

See the line :

adb.click.enabled=0

 

Change to 1 and reboot the bot please. If 1 change it to 0

 

nothing , still have problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok i recommended nox6.2.0

I already use it and it work very fine for me with out any problem

Edited by bishbish20053

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, it cannot be a problem with MEmu, it's working fine with Bot version 7.5.3 it started when updating to 7.5.4. I also rolled back to version 7.5.3 and now its working fine again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are new features in the new version.. I advise you to use the 7.5.4 version

But you can stay on a 7.5.3 version that works well and doesn't need new features

Edited by bishbish20053

Share this post


Link to post
Share on other sites

MEmu from >5.3.2 haves some issues on click and the developers attempted to fix with forcing adb click : 

 

AndroidMemu.au3

Func CheckClickAdbNewVersions()
	If $g_sAndroidEmulator <> "MEmu" Then Return
	If $g_bAndroidAdbClickEnabled And $g_bAndroidAdbClick Then Return

	Local $MEmuVersion = GetVersionNormalized($g_sAndroidVersion)
	Local $NewMemu = GetVersionNormalized("5.3.2")

	If $MEmuVersion >= $NewMemu And AndroidAdbClickSupported() Then
		SetDebugLog(" - Using ADB clicks for MEmu v" & $g_sAndroidVersion)
		; Enable Android ADB mouse click
		$g_bAndroidAdbClickEnabled = True
		$g_bAndroidAdbClick = True
	EndIf
EndFunc   ;==>CheckClickAdbNewVersions

Mybot.run.au3 :

	; temporary solution for the most recent MEmu versions
	CheckClickAdbNewVersions()

 

you have 2 solutions :

1 - Use another Emulator 

2 - Use MEmu an old version , but is necessary make a change, go your profile folder /  config.ini and adb.click.enabled=1 to adb.click.enabled=

     Now you can use MEmu with a regular click.

 

Btw i'm using MEmu 5.5.5 very well ... without any click issue and official bot

Edited by _DarkDante

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay so since version 7.6 came out, I tried that still same problem with training only 10 wizards even though it says 30 in log. I then updated MEmu version to 5.5.5 because you said it's working for you - didn't work. Also tried using nox - training isn't working either so it's NOT a emulator problem, that is pretty sure.

 

I also can't change adb.click.enabled=1 to =0 every time I change it, it gets changed back to 1 after first execution of the bot, how can I change that?

Edited by SenseCS
typo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...