Jump to content
Sign in to follow this  
kamaroy

clan game farming

Recommended Posts

clan game farming

Sori kalau langgar rule forum, admin boleh delete post ni.

 

Ada sesiapa yang berminat untuk join clan game. Mungkin clan korang tak cukup ahli untuk dapatkan max tier.

 

Syarat  mudah untuk join

 

1. minimum th6

2. belum start buat challenge kat mana2 clan

3. minimum kena buat 2 challenge jer (Nak buat lebih challenge lagi bagus). Dah buat 2 challenge boleh leave. Still boleh collect reward kat clan masing2 bila Clan game tamat.

4. ada whatsapp dan boleh join group whatsapp yang saya buat.

 

tak payah pening2 dengan rule clan yang wajibkan setiap ahli kena dapatkan 1k, 2k ataupun max point setiap kali cg

 

MAX REWARD WITH LESS EFFORT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...