Jump to content
kamaroy

clan game farming

Recommended Posts

clan game farming

Sori kalau langgar rule forum, admin boleh delete post ni.

 

Ada sesiapa yang berminat untuk join clan game. Mungkin clan korang tak cukup ahli untuk dapatkan max tier.

 

Syarat  mudah untuk join

 

1. minimum th6

2. belum start buat challenge kat mana2 clan

3. minimum kena buat 2 challenge jer (Nak buat lebih challenge lagi bagus). Dah buat 2 challenge boleh leave. Still boleh collect reward kat clan masing2 bila Clan game tamat.

4. ada whatsapp dan boleh join group whatsapp yang saya buat.

 

tak payah pening2 dengan rule clan yang wajibkan setiap ahli kena dapatkan 1k, 2k ataupun max point setiap kali cg

 

MAX REWARD WITH LESS EFFORT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×