Jump to content
  • Announcements

    • Fliegerfaust

      Malicious and Banned Links   10/09/2016

      Please be careful of downloading ANY LINKS that are not originating from a MyBot.Run URL or another trusted URL (such as apkmirror.com, bluestacks, memu, xda-developers, etc).   We have banned ALL telegram links and other verified malicious links we have come across already. Users attempting to do this or get around this ban will be banned permanently.   Please report ANY suspicious links to MyBot Staff or pm me directly
    • monkeyhunter

      MyBot.run V7.3.1 RELEASED!   11/03/2017

      MyBot.run continues the legacy again with release of V7.3.1!!   This release supports the May 22 SC game update & August 4th Graphic Update, and has some new features hidden inside as well   Get your copy in thread below!!   Click here to get to the release thread MyBot.run v7.3.1 Release
Sjakie1987

[FIXED IN 7.3.2][7.3.1]Army ready while troops&spells are wrong[DEBUG INCLUDED]

Recommended Posts

[7.3.1]Army ready while spells are wrong[DEBUG INCLUDED]

Hey guys,

 

So i've been noticing, since 7.3 or 7.3.1 that my bot has been somehow not attacking sometimes because it has 2 rage and 6 haste spells while my comp is 3 rage and 5 haste. Somehow, the bot is not recognizing that my spells are not correct according to army comp, if i fill up my spells with 2 rage, 2 EQ and 5 haste, it still sees my army as ready, and goes to attack.

 

Here's some info

 

Debug can be found here: https://pastebin.com/raw/4RdWPP1S

 

Army set up: http://prntscr.com/hacp08

 

Bot settings LB & DB: http://prntscr.com/hadyy3 

 

The problem here seems to be that the check spell function, or wait for spell function, only seems to checks if spells are full (spell capacity) but does not seem to check if the spells are actually correct according to the army spell comp.

 

[EDIT: I've never noticed this, but i just changed troops manually, and it also does not delete and correct wrong troops. Seems like the whole check and correct function for troops and spells seems to be not working properly.]

 

Thanks for the fix whenever you can. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×