• Announcements

    • Fliegerfaust

      Malicious and Banned Links   10/09/2016

      Please be careful of downloading ANY LINKS that are not originating from a MyBot.Run URL or another trusted URL (such as apkmirror.com, bluestacks, memu, xda-developers, etc).   We have banned ALL telegram links and other verified malicious links we have come across already. Users attempting to do this or get around this ban will be banned permanently.   Please report ANY suspicious links to MyBot Staff or pm me directly
    • monkeyhunter

      MyBot.run V7.3.5 RELEASED!   12/22/2017

      MyBot.run continues the legacy again with release of V7.3.5!!   This release supports the December 2017 game update and has some new features hidden inside as well   Get your copy in thread below!!   Click here to get to the release thread MyBot.run v7.3.5 Release
Sign in to follow this  
faanyobe

Ayuda

6 posts in this topic

Ayuda

Hola.

 

"Please setup your troops at the Mod section." 

 

En el Bot me sale este mensaje.  Selecciono un CSV o cambio el ejército manualmente y sigue igual.  Alguna solución?  Gracias. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
hace 12 horas, faanyobe dijo:

Ayuda

Hola.

 

"Please setup your troops at the Mod section." 

 

En el Bot me sale este mensaje.  Selecciono un CSV o cambio el ejército manualmente y sigue igual.  Alguna solución?  Gracias. 

Buenas,

 

 

Aunque hayas seleccionado un CSV tienes que poner las tropas en la pestaña ejército, si no el bot no crea las tropas, sobre todo, haz que cree las tropas que necesita ese CSV.

 

 

Un saludo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
hace 3 horas, Ki-R-Zen dijo:

Buenas,

 

 

Aunque hayas seleccionado un CSV tienes que poner las tropas en la pestaña ejército, si no el bot no crea las tropas, sobre todo, haz que cree las tropas que necesita ese CSV.

 

 

Un saludo.

Si.  Eso hago y me sale ese error. Que hago?  Gracias 

Share this post


Link to post
Share on other sites
hace 11 minutos, faanyobe dijo:

 

Vale, ya se cual es el problema, tienes que poner el ejército en la pestaña, mod, my troops, de ahí que te diga ese error, al leer Mod section ya me he olido algo raro jajaja.

Espero que esa sea la solución, puesto que yo no utilizo ese MOD del bot y es la primera vez que veo ese error.

 

 

Un saludo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this