Jump to content
Fit

Ade sesape bleh tlg care setting switch acc ?

Recommended Posts

Ade sesape bleh tlg care setting switch acc ?

Sy masih baru dlm mybot...mintk tlg ajakan dr yg expert n lame main mybot care utk switch acc yg ke 2..dah try buat tp xmenjadi

Share this post


Link to post
Share on other sites

saya tak tahu kamu ni masih perlukan multi-bot ke tak, tapi saya akan share di sini.

 

Buka notepad, tulis "mybot.run.exe PROFILE BLUESTACKS2", Profile adalah nama profile yang anda create semasa first use of mybot. Bluestacks2 boleh ditukar kepada emulator lain seperti memu dan Droid4X yang anda sedang guna. 

 

Kemudian, save notepad anda di mybot folder, namakannya XXX.bat(XXX boleh ditulis apa-apa sahaja). Buka bat file yang anda save tadi, ia akan buka mybot dengan profile yang anda tulis dan buka emulator yang anda set di dalam bat file itu selepas anda tekan start.

 

Itu adalah satu cara untuk multi-bot, buat lebih banyak bat untuk profiles yang anda mahu bot. Semasa mahu bot, buka bat file yang anda mahu dengan unlimited, boleh buka lebih dari satu bot dengan cara ini. Tapi guna hati-hati sebelum PC anda terbakar.LOL

14885585456491384267664.jpg

14885586164701263372091.jpg

Edited by PoH98

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bos PoH98

 

sy dah buat 2 bat ..tapi bile bukak bat yang lg 1...fail mcm yg dlm pic tu...kenape ye...k i ade slh setting

aku.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalau tak salah, bluestack boleh buka satu jer. lain la kalau pakai memu ker... boleh 2-3 sekali buka. pakai jer switch acc... senang pakai satu emulator jer

Share this post


Link to post
Share on other sites

macam mana nk wat auto switch acc tu? aq da try baca tuto, tp still mcm x nmpk lg bayangan nye cam ne

 

sekarang ni aq pakai MEmu guna dua instances.. tp x erti nk wat auto switch acc tu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×