Jump to content
  • Announcements

    • Fliegerfaust

      Malicious and Banned Links   10/09/2016

      Please be careful of downloading ANY LINKS that are not originating from a MyBot.Run URL or another trusted URL (such as apkmirror.com, bluestacks, memu, xda-developers, etc).   We have banned ALL telegram links and other verified malicious links we have come across already. Users attempting to do this or get around this ban will be banned permanently.   Please report ANY suspicious links to MyBot Staff or pm me directly
    • Leak1337

      Discord Server Closed   09/25/2018

      Hello,   Our discord server has been closed. I will deal with the Discord team to find a solution. There is NO official Mybot.run Discord server atm!   I'll keep you updated
    • monkeyhunter

      MyBot.run V7.6.3 RELEASED!   10/06/2018

      MyBot.run continues the legacy again with release of V7.6.3!!   This release supports the June 2018 game update and has some new features hidden inside as well   Get your copy in thread below!!   Click here to get to the release thread MyBot.run v7.6.3 Release
patrick123

Beta 8 - Error Clicking On Army: 1| Pixel was :909090

Recommended Posts

Beta 8 - Error Clicking On Army: 1| Pixel was :909090

On first opening I get this error:

[18:31:08]  » Error Clicking On Army: 1| Pixel was :909090
[18:31:08]  » Please 'edit' the Army 1 before start the BOT!!!

 

I'd call is aesthetic, because when actually preparing the attack the error has disappeared.

 

Something I wouldn't call aesthetic is that this new version deletes troops / spells from the queue. Is it possible to disable this "feature"? It throws away resources when you're full. (and is true bot behaviour)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

You did some change in army composition.

You need to restart the bot and check for the issue, if it remains.

 

It will delete prepared troops in barrack for every first time the bot starts.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, patrick123 said:

This was on the first run with a clean install. But I'll try later to see if it repeats and will let you know.

Your Troops/Spells Queue was full,

Edited by MR.ViPeR

Share this post


Link to post
Share on other sites

same too

 

 Main Screen Located
[23:18:34]  » Opened the Train Troops
[23:18:37]  » Opened the Quick Train
[23:18:38]  » TrainArmyNumber: 2
[23:18:38]  » Error Clicking On Army: 2| Pixel was :8D8D8D
[23:18:38]  » Please 'edit' the Army 2 before start the BOT!!!
[23:18:39] Reboot BlueStacks2 due to 6 page errors in 1.2 Minutes
[23:18:40] Please wait for full BlueStacks2 shutdown...
[23:18:39] Stopping BlueStacks2....
[23:18:46] Failed to stop BlueStacks2
[23:18:52] Starting BlueStacks2 and Clash Of Clans
[23:18:52] Please wait while BlueStacks2 and CoC start...
[23:19:00] BlueStacks2 running in window mode
[23:19:32] BlueStacks2 Loaded, took 40.37 seconds to begin.
[23:19:35] Set BlueStacks2 Display Font Scale to normal
[23:19:38] Launch Clash of Clans now...
[23:19:39] BlueStacks2 cannot use ADB on shared folder, "/storage/sdcard/windows/BstSharedFolder/" not found
[23:19:33] BlueStacks2 cannot use ADB on shared folder, "/storage/sdcard/windows/BstSharedFolder/" not found
[23:19:39] Waiting for Main Screen after BlueStacks2 restart
[23:20:18] CoC main window took 38.98 seconds
[23:20:20] Zooming Out
[23:20:24] Trying to locate Main Screen
[23:20:24] Main Screen Located
[23:20:33]  » Opened the Train Troops
[23:20:36]  » Opened the Quick Train
[23:20:37]  » TrainArmyNumber: 2
[23:20:37]  » Error Clicking On Army: 2| Pixel was :8D8D8D
[23:20:37]  » Please 'edit' the Army 2 before start the BOT!!!
[23:20:41] Village Report
[23:20:42]  [G]: 6 080 753 [E]: 9 793 038 [D]: 168 852 [GEM]: 4
[23:20:42]  [T]: 4 829
[23:20:47] No GemBox Found!
[23:20:47] No Obstacles found, Yard is clean!
[23:20:49] Collecting Resources
[23:20:56] Searching for a Loot Cart..
[23:21:00] No Loot Cart found, Yard is clean!
[23:21:10]  »» Army Window Opened!
[23:21:11] Total Army Camp capacity: 240/240 (100%)
[23:21:15]  - Barbarian King available
[23:21:15]  - Archer Queen available
[23:21:15]  - Grand Warden Recovering
[23:21:15] Total Spell(s) Capacity: 11/11
[23:21:19] Army Camp: 240/240

Share this post


Link to post
Share on other sites
hace 22 horas, MR.ViPeR dijo:

Your Troops/Spells Queue was full,

It always does. It even empties the spell queue when there are no spells and it removes troops that have been build already.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, more over said:

Beta 8 - Error Clicking On Army: 1| Pixel was :8f8f8f

who to fix ?

Can you tell me any problems to fix? That's just a log, The pixel color as wrote, is 8f8f8f , is Gray color,

In Quick Train mode, while the BOT wants to train troops and there's no Spaces to train/brew troops/spells, in COC, the button in Quick Train will be Grayed AND then you will see this log

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same problem, since i'm using a fast training troop composition (gibarch) everytime the bot tries to use quick train it says Error Clicking On Army: 1| Pixel was :909090 because queue is full but obviously i can't avoid that and when it has that same problem a few times it restarts bluestacks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×