Jump to content

Can't get bot to donate healers, is it me?


Recommended Posts

Memu 2.5.0 with Mybot 6.1.3 vanilla

 

I am trying to run this as just a donate bot for now.

 

It's donating wizards giants and archers just fine but It won't donate healers either directly or as a part of a custom troops mix.  I would have expected the red line to say "donating 2 healers" per the configured mix.  Same thing happens with simple healer donations too.

 

In this test I had all required troops available:
L [2016-06-28 10:35:25.040] Chat Request: healmix
L [2016-06-28 10:35:25.136] Chat Troops: 0/35, Spells: 1/1
L [2016-06-28 10:35:25.143] Clan Castle spells are full, skip spell donation...
L [2016-06-28 10:35:25.906] Custom Donation Keyword found: healmix
L [2016-06-28 10:35:25.912] 0
L [2016-06-28 10:35:26.687] 0
L [2016-06-28 10:35:26.838] Donating 1 Wizard
L [2016-06-28 10:35:26.871] 0
L [2016-06-28 10:35:26.905] Donating 3 Archers
L [2016-06-28 10:35:32.106] Training Troops & Spells
L [2016-06-28 10:35:34.203] Total Army Camp capacity: 197/200 (98%)
L [2016-06-28 10:35:35.195]  - No. of Archers: 17
L [2016-06-28 10:35:35.309]  - No. of Wizards: 38
L [2016-06-28 10:35:35.420]  - No. of Healers: 2
L [2016-06-28 10:35:35.573]  - Barbarian King available
L [2016-06-28 10:35:35.663] Total Spell(s) Capacity: 7/7
L [2016-06-28 10:35:35.782]  - No. of Earthquake Spells: 3

 

I'm running the executable version of the vanilla bot from the command line to get memu.  If I need to run it directly through autoit, what's the command line syntax that will be

equivalent to: MyBot.run.exe "DonateAccountProfile" MEmu MEmu_1

 

Thanks,

  TrunkMan

I ran the debug donations script on the debug page and it's failing to identify L3 healers in the donate window.  Any way to fix this myself?

ocr_20160628114933_coc-donationtroop_4.png

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...