Jump to content

[FIX] MEmu resolution issue


Recommended Posts

i was about to post screenshot of the display error i have and i searched for display issues on help and support forum and glad i found this topic on the comments and followed your tutorial and it worked on my acer laptop. BIG thanks! 

Edited by wetty
Link to post
Share on other sites
  • Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Solution 1.   @Meysam Solution 2: (Tested with V2.5.0 and working well)     @odontastic  I was using the latest version of MEmu and had the same problem with Nox & BS.

most of people with 1366*732 screen still have this problem even after changing DPI to 100% and etc this new problem start after v6.2.2 and I explain it here https://mybot.run/forums/index.p

which version of MEmu are you using? Please read this. Hope it helps.  

Posted Images

most of people with 1366*732 screen still have this problem even after changing DPI to 100% and etc

this new problem start after v6.2.2 and I explain it here

https://mybot.run/forums/index.php?/topic/23307-checking-resolution-no-debug/

 

here is the temporary solution for this kind of problem

I test it on MEmu and it works (i didn't test it on BS)

1.Go to the MEmu setting and set this number in there 

Spoiler

321.JPG

 

2.Hide your Taskbar 

Right click on taskbar and chose properties

Spoiler

auto-hide-taskbar.jpg

 

 3.Download ,install and start the Autosizer

http://www.southbaypc.com/download/assetup.exe

 

4.start all MEmu instance you need for bot ( Autosizer can find them now )

chose your memu instance and double-click on that and set this number in that window

Spoiler

t2.JPG

5.go to the system icon and do a right click on AutoSizer and chose Auto size Now! 

Spoiler

t3.jpg

 

6.start the bot

 

this was the first start with Auto sizer 

after this setup you can run bot with no problem

 

just remember : you must do this for using bot in next time

1.start memu instance and wait for complete loading 

2.use AutoSize Now button

3.starting Bot

 

 

Edited by Meysam
  • Upvote 6
Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...
On 10/23/2016 at 10:06 PM, Meysam said:

most of people with 1366*732 screen still have this problem even after changing DPI to 100% and etc

this new problem start after v6.2.2 and I explain it here

https://mybot.run/forums/index.php?/topic/23307-checking-resolution-no-debug/

 

here is the temporary solution for this kind of problem

I test it on MEmu and it works (i didn't test it on BS)

1.Go to the MEmu setting and set this number in there 

  Reveal hidden contents

321.JPG

 

2.Hide your Taskbar 

Right click on taskbar and chose properties

  Reveal hidden contents

auto-hide-taskbar.jpg

 

 3.Download ,install and start the Autosizer

http://www.southbaypc.com/download/assetup.exe

 

4.start all MEmu instance you need for bot ( Autosizer can find them now )

chose your memu instance and double-click on that and set this number in that window

  Reveal hidden contents

t2.JPG

5.go to the system icon and do a right click on AutoSizer and chose Auto size Now! 

  Reveal hidden contents

t3.jpg

 

6.start the bot

 

this was the first start with Auto sizer 

after this setup you can run bot with no problem

 

just remember : you must do this for using bot in next time

1.start memu instance and wait for complete loading 

2.use AutoSize Now button

3.starting Bot

 

 

 

I've tried everything, including this and MBR still complains that it doesn't work with a resolution of 867 x 737. My laptop screen is 1920 x 1080. The default Windows 10 DPI was 150% and I tried it 100% with no help. I also edited the MemuHyperv VM file to 100%. Is there a different setting I could use for the Autosizer utility?

Link to post
Share on other sites

Goddamnn im so pissed. I've tried it all and it still wont start.

[01:23:53 a.m.] Starting MEmu and Clash Of Clans
[01:23:54 a.m.] Please wait while MEmu and CoC start...
[01:24:13 a.m.] MEmu Loaded, took 18.25 seconds to begin.
[01:24:14 a.m.] MEmu (MEmu) running in window mode
[01:24:14 a.m.] MEmu window resize didn't work, screen is 854 x 726
[01:24:17 a.m.] MyBot doesn't work with MEmu screen resolution of 854 x 726!
[01:24:17 a.m.] Set MEmu Display Font Scale to normal
 

even with the autosizer

Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, xdaniel133 said:

Goddamnn im so pissed. I've tried it all and it still wont start.

[01:23:53 a.m.] Starting MEmu and Clash Of Clans
[01:23:54 a.m.] Please wait while MEmu and CoC start...
[01:24:13 a.m.] MEmu Loaded, took 18.25 seconds to begin.
[01:24:14 a.m.] MEmu (MEmu) running in window mode
[01:24:14 a.m.] MEmu window resize didn't work, screen is 854 x 726
[01:24:17 a.m.] MyBot doesn't work with MEmu screen resolution of 854 x 726!
[01:24:17 a.m.] Set MEmu Display Font Scale to normal
 

even with the autosizer

 

May I know which version of MEme are u using?

Link to post
Share on other sites
Agora, xdaniel133 disse:

2.7.2

Hey.

 

Read the thread/topic below, it may help you alot, sometimes have the last version isnt so good as you think.

Greetings

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...