Jump to content
ChacalGyn

Official MyBot 7.6.4 [r02] Light MOD++

Recommended Posts

Thanks for your lovely bot  @ChacalGyn

i have problem with this, bot can read wall wrecker (empty or full) but not using it. it should be used anyway (empty or full) , plz help me how to solve this issues .

 

respect

naqib

Edited by Naqib

Share this post


Link to post
Share on other sites
منذ ساعه, Naqib said:

Thanks for your lovely bot  @ChacalGyn

i have problem with this, bot can read wall wrecker (empty or full) but not using it. it should be used anyway (empty or full) , plz help me how to solve this issues .

 

respect

naqib

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 horas atrás, Naqib disse:

Thanks for your lovely bot  @ChacalGyn

i have problem with this, bot can read wall wrecker (empty or full) but not using it. it should be used anyway (empty or full) , plz help me how to solve this issues .

 

respect

naqib

 

Many possibilities:

 

1 - Tab: Village

1.1 - Req & Donate, Request: [X] Siege Machine

1.2 - Req & Donate, Donatet: [X] Donate Wall Wrecker

 

2 - Tab: Attack Plan, Train Army:

2.1 - Army: [2] Wall Wrecker

 

3 - Tab: Attack Plan, Search & Attack:

3.1 - Active Base, Attack: Siege Machines [Wall Wrecker]

3.2 - Dead Base, Attack: Siege Machines [Wall Wrecker]

 

If all is ok then you can think about change to a new Android Emulator

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI  @ChacalGyn

 

next update today 10-12-2018 bot not working

 

i use latest version MyBot 7.6.4 [r02]  and scripted Attack

 

 

Attack bar changed,  bot cannot use all troops  need update pls fix and public new update thnxx <3

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×