Jump to content
Sign in to follow this  
Fliegerfaust

How to Run Multiple Bots/How to bot on Droid4X, Nox and MEmu w/ updated Tool!

Recommended Posts

17 minutes ago, rbrt said:

Download the file and then run. The process is intuitive and you will indicate which instance will configure in the old profile that is configured for Nox_2.

do i need put this file in which profile?

i run it but it is not working...

which part wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, tn00061899 said:

do i need put this file in which profile?

i run it but it is not working...

which part wrong?

Anywhere because in it you have to point the way (folder of each profile). Everything is self explanatory in it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, fastnfurios said:

hej there,

 

is it possible to run two mbr instances each with switch profiles?

 

thx

Yes. Just configure the two Switches, one for each Emulator and run through the Flie's Tool.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, fastnfurios said:

hej @rbrt

 

thanks sounds great. Can I switch with one MBR instance between google play Accs and SC IDs or do I have to use one instance with SC IDs and the another MBR instance for Accs with Google Play?

 

Thx

If you use shared_prefs, yes.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi all, I'm trying to get set up to run multiple bots on my laptop however I'm running into an issue early on, when I shift+right click on the my bot folder on my desktop, there is no open command prompt option. The options are Open/Open in new process/Pin to Quick Access/Open PowerShell window here//Give access to/Restore previous versions/Bitdefender/Include in library/Pin to start/Copy as path///Send to//Cut/Copy//Create shortcut/Delete/Rename//Properties. What am I doing wrong ? Running 7.7 and MeMu 2.9.6, Windows 10

Edited by GemSpent

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, GemSpent said:

hi all, I'm trying to get set up to run multiple bots on my laptop however I'm running into an issue early on, when I shift+right click on the my bot folder on my desktop, there is no open command prompt option. The options are Open/Open in new process/Pin to Quick Access/Open PowerShell window here//Give access to/Restore previous versions/Bitdefender/Include in library/Pin to start/Copy as path///Send to//Cut/Copy//Create shortcut/Delete/Rename//Properties. What am I doing wrong ? Running 7.7 and MeMu 2.9.6, Windows 10

 

Use Open PowerShell window here and execute with .\MyBot.run.exe [VillageName] [Emulator] [Instance]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...