Jump to content
Sign in to follow this  
plzkillmenot

[Level 8 Clan] * 24/7 Botters Needed | Lvl 5+ Archers | 24/7 Farming Only | Looking For Malaysian Botters Especially | Secure Clan

Recommended Posts

Intro :-

 

Clan ni asalnya dibuat untuk kengkawan je. Dah setahun dah clan ni. So sekarang ni aku bercadang nak bukak clan ni sebab aku Leader untuk korang yang berminat nak join clan aku ni, aku prefer orang yang pakai Bot 24/7. Cepat je dapat n donate troop. Untuk pengetahuan korang, clan aku ni jenis yang 24/7 war. Lepas abis terus search je. Hehe. So nanti kalau korang da lelama sikit join clan ni, aku tengok dulu performance korang baru bole bagi join war. Buat masa sekarang, moh ler kita farm dulu n donate sesama sendiri, lincah sikit naik level. Hehe.

 

Requirements :-

 

Level 5+ ARCHERS

 

Rules :-

 

1) Jangan borak / cakap pasal bot dalam clan, jangan share replay, jangan cite pasal setting

2) Donate And Request (Archers Only)

3) Haa ni part paling penting. Mesti kena tick yang "Donate Archers" tu je, jangan tick yang "Donate To All" sebab dalam clan aku ni tak ramai yang tahu pasal bot ni, and takut kang diorang bising mintak lain dapat lain (macam aku cakap kat atas tu, clan aku 24/7 war)

4) Oleh sebab nak mempermudahkan lagi urusan donate and request tu, kita pakai satu keyword je untuk request troop iaitu "Archers"

Bagi sesiapa yang melanggar peraturan-peraturan tersebut, sorry to say lahh brother kalau kena kick or ban dari clan.

 

Contacts :-

 

Skype : leaversarepro

KiK : farouk_fafar

 

PM me your personal details as followed :-

IGN (In-Game Name) : 

Archer Level :

TH Level :

From Where / Country :

 

Aku akan bagi Clan Tag & Password sekiranya korang berminat nak join clan aku. PM aku lepas korang dah request nak join clan aku. Jangan risau, dengan segera aku approve korang masuk sebab aku monitor bot aku dengan remote desktop. Hehe.

 

Current Clan Info setakat 19 Februari 2016 :-

 

jQ1Xm37.png

 

Current Profile Info setakat 19 Februari 2016 :-

 

YxE7MkK.png

 

Current Base Progression setakat 19 Februari 2016 :-

 

lPbnLml.png

 

* Sorry guys , I dont know how to do the "Dropdown Box" so I can put the all the important points inside the box . Haha xD .

Edited by plzkillmenot
Typo

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Fit said:

Nk tanye ade x care setting barcher utk th9?

 

 

Barcher TH9 paling senang bro . Confirm cepat je penuh tangki kau tu . Kalau boost lagi la sekejap . Kalau nak Boost aku sarankan kau boost 2 rax je , jimat . tak perlu nak boost empat-empat rax . boost rax barbarian dgn archer .

 

Farm Deadbase Only je :-

 

G : 120K

AND

E : 120K

 

Search Reduction :-

 

20 Search - 2K Gold , 2K Elixer

 

Trophy Range :-

 

2050 - 2250

 

SmartZap :-

 

Auto-Train Spell

Minimum DE : 700-800

 

Attack :-

 

FF Barch / 4 Sides (Unit : 0 , Wave : 2)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Fit said:

Tapi aku pki v.5.1.4 pny xde smart zap

 

 

Haa , guna bot yang Modded version . Official bot lain .

 

Modded - Orang luar yang update / tambah / improve banyak function-function penting yg mungkin takde / sedia ada dalam Official Bot .

Official - Bot yang developer / staff dari MyBot sendiri yang keluarkan Bot diorang .

 

So far aku guna version Modded Bot yang ni (Right click kat tajuk macam kat bawah tu , pastu Open New Tab , pastu cari download blah bawah2 sikit) :-

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oooo yeke...ok tq..stakat ni br gune 2 ari...1jam running 2x etek je..adoi penat gk tu...uninstall bot lame n install bot br modded..xganggu k bluestack yg dah install tu?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Run lelama sikit bro . hehe . tak ganggu langsung pun bro . sebab dia dalam lain2 folder . bot ni , lain folder . bot tu , lain folder . kau bukak la mana2 pun , takkan terganggu pun . and kau kena pakai bluestack yang rooted . hehe , mari la join clan aku . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok bro tq..aku br nk download link ko bg tu...pening wor sejam etek 2kali je..mak aih..ke setting @ trofi aku xngam...skrng aku main silver league 700-1400

 

Edited by Fit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...