Jump to content

dudufcb

Senior Member
  • Content Count

    184
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    0.00 GBP 

Everything posted by dudufcb

  1. as far as i know, there is no support for purchased scenarios so don't expect too much guys.
  2. i dont think i will work clash of clans itself requires a lot of proccesor, and if we think about it, your OS also requires, then emulator, then clash i don't think it will be enough.
  3. guys i have a question, i use builder base attack, but i never noticed if the bot attack even if he reached the whole loot available, is this normal? i've been looking the computer now and i noticed it. but im not sure if its normal or can be set somewhere to avoid to attack if there is no loot available. Thank you.
  4. When the lab troop is in his max level it changes to another troop, wouldn't be nice if after reach the max level troop in the lab, all the elixer goes to updadate the machine? or i need to untick auto star laboratory to focus just into the machine.
  5. but why regular mybot works fine? some hint about something to change or repair?
  6. Im using the bot in couple pc's, in one of them is working fine, no problems excepto, sometimes, there are suspicious empty shared prefs, but i don't know if it was my mistake, anyway, its working, but in another pc im getting this force close, i have installed, net framework and c++ also autoit. some advice?
  7. always read the changelogs, they never said, SC ID was fixed. use shared prefs instead.
  8. just and feedback, when you use CSV the bot drops always from 3 to 6 no matter what u say in your CSV (if you wanna go for dark elixer, gold, etc) it doesn't happen in a regular bot so i think its a bug. EDIT: it was because my csv has external edge as defaul, weird, because in the offical it ignores that and use redline from the bot config. Anyway, i just wanted to tell it.
  9. I'm getting lately cloud wait time till infinite, the bot tends to work like 2-3 hours then cloud wait time appears in builder base, i don't know why, because i'm using ethernet, and im using 2 emulators, it happens always to 1 of them, not both at the same time. Before it happened at MEmu, i moved to nox and it worked for a while, but eventualy i started to get the same issue in nox too. There is not a way into the code to make the bot restart when the cloud time is more than 10 minutes or 5? I've seen, we can set the time the bot should be restarted into android options but is ju
  10. IM MY CASE I UNDErstand you, but if you are decided to let the bot attack without cc castle reinforcement till the 3rd time, why not just set the bot to don't wait for troops, if you get reinforcements, cool, but if not, you won't waste your time, till the third time, as the request will be there, and eventually your other account will fill it. in a certain cycle.
  11. same here, but it happens to me in builder base, after few hours appears "cloud time" and nothing happens. till i restart the pc but again the same thing i moved to nox*, because i tend to happen more in memu but i got that issue in nox again.
  12. check the other threads with similar issues and look what fits with your issue, has been posted a few in the last days.
  13. i do 10-12 a day because i farm multiple accounts, like 8 and i play free hand on my main. if you can farm better than a bot, then farm manual.
  14. it works, you just need to pull the new shared prefs, i mean after sc id v2.0 is loaded, you need to pull again your shared prefs, because i think some files are differents, than before and if you don't do that sometimes coc doesn't start and the bot is stopped.
  15. i think they just ban hard in the 6-8 months after the update came, then they didn't again, maybe they will do again after a big update in the future.
  16. try to uncheck language comprobation, to see if the bot works without it,
  17. try to uncheck language comprobation, to see if the bot works without it,
×
×
  • Create New...