Jump to content

SithMaster

Donator
  • Content Count

    185
  • Avg. Content Per Day

    0.1
  • Donations

    10.00 GBP 
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SithMaster


  1. Bot going into a shared prefs loop while starting

    Hi, 

    The bot is going into a loop while trying to start. 

    Was working fine a few days ago. Tried deleting the profile and creating a new one. Didn't work. 

    Any ideas ? 

    Thanks

     

     

    BlueStacks2 (Android) will be automatically rebooted in 0d 23h 59m
    [2:17:10 PM] Trying to locate Main Screen
    [2:17:11 PM] Please wait for CoC restart......
    [2:17:15 PM] Launch Clash of Clans now...
    [2:17:17 PM] Updated shared_prefs
    [2:17:17 PM] Pushed shared_prefs of profile MyVillage (11 files)
    [2:17:21 PM] Waiting for Main Screen after BlueStacks2 restart
    [2:17:24 PM] Please wait for CoC restart......
    [2:17:28 PM] Launch Clash of Clans now...
    [2:17:29 PM] Updated shared_prefs
    [2:17:30 PM] Pushed shared_prefs of profile MyVillage (11 files)
     

    Also, When I try to start COC in the BS window spawned by the bot manually, it fails. Coc simply does not start. Maybe someone will be able to help now ?

     

    • Upvote 1

  2. Having to enter userid password manually

    Hi, 

    When I stop and restart the bot, its prompting to re-enter the MBR userid/password manually. What am I missing ?

    Thanks

     

    20 hours ago, SithMaster said:

    Having to enter userid password manually

    Hi, 

    When I stop and restart the bot, its prompting to re-enter the MBR userid/password manually. What am I missing ?

    Thanks

     

     

    Bump.


  3. 42 minutes ago, bada said:

    That is the problem the Boost heroes my th8 doesnt have it works fine all the other accounts , dont work

     

    That is the problem the Boost heroes my th8 doesnt have it works fine all the other accounts , TH12 to TH10 have the Boost heoes amd bot does not work .

     

    Did you try the fix on Page 2 of this thread. 

    4 of my bots are working flawlessly on th9, th11 and two on th12. 


  4. Commented out lines 154-172 in VillageSearch.au3 and its working for me now. CheckZoomOut is not needed at that point since SearchZoomOut within it is failing but Village resources are already measured at that point. This may cause an issue if stuff happens to cause your zoom status to change I guess.

     

    But till they get a full fix out in a future release, we can atleast continue to bot :) 

     

    For those who don't want to do the edit yourself, you can replace the attached file in the COCBot\functions\Search folder. Rightclick on MyBot.run.au3 in the main dir, Click Compile Script (x86), then run Bot. You need to have Autoit installed before you compile. You can download it from here

     

     

    VillageSearch.au3

    • Like 1
    • Upvote 5

  5. @TripleM , will this be addressed in the next release ? 

    If not can you tell me how to introduce a 30s wait before the attack when it tries to zoom out ? If you wait for 30s the buttons disappear and it will be able to zoom out. 

     

    Botting is at a standstill. In the next Clan Games there is 5 hero potions, a lot more people are going to experience this issue than now. 

     

    Thanks

     


  6. Not Zoomed Out! error when both Hero and Power Potions available

    Hi, 

     

    The both throws the Not Zoomed Out! error when its found a base and ready to attack when you have both the Power and Hero Potion buttons on. Seems like the buttons are covering the trees/stones. 

    Attached is the screeenshot of the log and the screen. When I hit Debug..Smart Farm, it attacks successfully. I have only Power potion on another account, the bot works perfectly on that  base. I have no potions on another and it works well on that one too. 

     

    Using :

    Bot version 7.6.5 

    Bluestacks 2.2.21

     

    Thanks.

     

    notzoomedout.jpg

     

     


  7. @ChacalGyn

     

    I'm having a problem with 7.6.5 r02 as well as the base bot and no response yet from developers for a workaround. 

    I'm quite frustrated because I haven't able to bot at all even after 7.6.5 release, maybe you can help ? 

     

    If you have both the power potion as well as the hero potion, the buttons cover the stone/tree the bot uses to zoom at the time of attack. 

    It says Not Zoomed Out! Exiting to Main Screen. 

    What can I do to get around this ? Its already zoomed out at that point and does not even need to zoom out. How can I remove the zoom attempt  ?

    OR, If we introduce a 30s delay in the loop before the zoom, the buttons will disappear, how can we introduce a delay ? 

     

    Thanks for your attention. 

     

×
×
  • Create New...